118
Dr. Jono Basanavičiaus karo medicinos tarnyba
Psichologas Vilniuje
Dr. Jono Basanavičiaus karo medicinos tarnyba

Darbo pobūdis

Darbo pobūdis – individualus ir grupinis psichologinis konsultavimas; psichologinis švietimas ir ugdymas (paskaitų, mokymų, seminarų vedimas); psichologinių krizių prevencija, intervencija ir postvencija; dalyvavimas Lietuvos kariuomenės organizuojamose lauko taktinėse pratybose ir mokymuose.

Reikalavimai

1. Psichologijos bakalauro ir sveikatos (ar klinikinės) psichologijos magistro kvalifikacinis laipsnis.
2. Medicinos psichologo licencija.
3. Psichologo darbo praktinė patirtis.
4. Gebėjimas taikyti psichologinės pagalbos metodus, ypač psichotraumatologijos srityje.
5. Geri anglų k. mokėjimo įgūdžiai.

Papildomas socialinis paketas

Darbo užmokestis – 2182 Eur (neatskaičius mokesčių), bei galimybė gauti būsto nuomos išlaidų ar kelionės į/iš tarnybos vietą išlaidų kompensavimą. Vėliau atlyginimas didėja nuo turimo karinio laipsnio ir stažo. Taip pat už pirmus penkerius nepertraukiamos profesinės karo tarnybos metus mokama vienkartinė piniginė išmoka (nuo 20 iki 45 bazinių dydžių).

Galimybės kelti kvalifikaciją

1. Kvalifikacijos kėlimo kursai pagal vykdomas funkcijas apmokami tarnybos lėšomis.
2. Pilnai padengiamos išlaidos, susijusios su licencijos tęsimui reikalingais kursais / seminarais.

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 2182

Papildoma informacija: Ieškome psichologų. Galimybė gauti būsto nuomos išlaidų ar kelionės į/iš tarnybos vietą išlaidų kompensavimą. Atlyginimas didėja nuo turimo karinio laipsnio ir stažo.

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Vilniuje

Laikas

  • Visa darbo diena

Įgūdžiai

 darbo patirtis atsakingumas Kompiuterinis raštingumas

Kalbos

  •  Anglų
  •  Lietuvių
Kontaktinis asmuo
Donalda Šliauterienė
+370 678 13135

Karo medicinos tarnyba šiandien – tai antrines asmens sveikatos priežiūros paslaugas teikiantys Karo medicinos centras Kaune ir Karių reabilitacijos centras Druskininkuose, šeši Pirminės karių sveikatos priežiūros centrai ir jų filialai Alytuje, Kaune, Klaipėdoje, Marijampolėje, Pabradėje, Panevėžyje, Radviliškyje, Rukloje, Šiauliuose, Tauragėje, Vilniuje bei Pajūrio mstl. (Šilalės r.) medicininės paramos vienetai, teikiantys medicininę paramą Sausumos, Karinių oro, Karinių jūrų pajėgų padaliniams. Karo medicinos personalas užtikrina kariuomenės padalinių medicininę paramą ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų (tarptautinėse operacijose), padeda valstybės ir savivaldybių institucijoms ekstremalių situacijų atvejais. Karo medicinos tarnyba dalyvauja NATO karo medikų komiteto (angl. Committee of the Chiefs of Military Medical Services in NATO - COMEDS) veikloje, yra Tarptautinio karo medicinos komiteto (angl. International Committee of Military Medicine - ICMM) narė. Šiuo metu Dr. Jono Basanavičiaus karo medicinos tarnybai vadovauja plk. ltn. Raimundas Blavieščiūnas.