121
Resursų administratorius (-ė)
Telia

Resursų administratorius (-ė)

Telia

Patinka dirbti su skaičiais? Mėgsti tvarką ir konkretumą? Galbūt turime tau tinkamą poziciją!

Aš esu Rimvydas Paukštė, TELIA LIETUVA Technologijų priežiūros padalinio vadovas. Ieškau naujo komandos nario (-ės), kuri(s) užtikrins, kad įmonės išlaidos ir sąskaitos už elektros energiją yra apskaitomos bei tvarkomos teisingai.

Tavo naujas iššūkis?

Šioje pozicijoje dirbsi su elektros tiekimo ir pardavimo sutarčių apskaitymu, tiesiogiai derinsi su elektros energijos pardavėjais naujų sutarčių pasirašymą, priimsi ir įvertinsi gaunamų sąskaitų faktūrų teisingumą, suvesi duomenis į IT sistemas tolimesniam apmokėjimui. Taip pat kontroliuosi elektros energijos kilmės garantijas užtikrinant, kad 100% perkamo elektros energijos kiekio būtų pagaminama iš atsinaujinančių elektros šaltinių, parengsi kasmėnesines nuomininkų apmokestinimo ataskaitas tolimesniam sąskaitų faktūrų išrašymui, palaikysi kontaktą ir tiesiogiai spręsi su elektros energijos tiekėjais bei pirkėjais kylančius apmokestinimo klausimus.

Koks (-ia) esi tu?

Tau patinka dirbti su skaičiais, mėgsti tikslumą, atsakingai žiūri į darbą, gerai jautiesi ne tik dirbdamas (-a) vienas (-a), bet ir komandoje. Tu moki bei noriai bendrauji su tiekėjais ir klientais bei gebi derėtis  atstovaujant įmonės interesus.

Tavo patirtis ir žinios:

  • Aukštesnysis išsilavinimas apskaitos, administravimo ar panašioje srityje;
  • Administravimo ar apskaitos darbo patirtis (darbo su sąskaitomis, dokumentacijos tvarkymu);
  • Darbo kompiuteriu įgūdžiai (Microsoft Office);
  • Anglų kalba (skaityti, rašyti).

  

 Tavo asmenybė:

  • Ne tik moki dirbti vienas (-a), bet esi ir komandos žaidėjas (-a);
  • Įžvalgus (-i) ir analitiškas (-a);
  • Esi orientuotas (-a) į rezultatą;
  • Turi gerus bendravimo įgūdžius.

Ką gausi prisijungęs (-usi) prie Telia?

Mes tikime, kad žmonės geriausiai atsiskleidžia į tikslus orientuotoje bei vertybėmis pagrįstoje kultūroje - sveikas (-a) atvykęs (-usi) į Telia- tavo naujų didelių galimybių namus. Prisijungęs (-usi) prie mūsų, tu būsi svarbi įdomios kelionės dalis Telia tampant naujos kartos telekomunikacijų kompanija. Pažadame tau, kad šioje kelionėje padėsime augti tiek profesiniame kelyje, tiek kaip asmenybei. Mes tikime asmenine lyderyste, todėl pats (-i) būsi atsakingas (-a) už savirealizaciją bei puikiausių rezultatų pasiekimą. IT ir Telekomunikacijos nėra tik mūsų verslas - tai, tuo pačiu, ir mūsų didžiausia aistra, tad prisijungęs(-usi) prie talentingų žmonių komandos prisidėsi ne tik prie efektyvesnio verslo, bet ir geresnio gyvenimo sprendimų kūrimo.

Dirbdamas (-a) šioje pozicijoje gausi bazinį atlygį, kuris prasideda nuo 1576 iki 2363 Eur (neatskaičius mokesčių) ir metinius priedus, kurių dydis priklauso nuo pasiektų Tavo ir kompanijos rezultatų. Taip pat kiekvienam darbuotojui parengtas papildomų naudų krepšelis į kurį įeina:

  • Sveikatos draudimas ir papildomas pensijų kaupimas;
  • Įvairios nuolaidos Telia paslaugoms ir prekėms, taip pat ir išskirtiniai partnerių pasiūlymai;
  • Papildomos atostogų dienos;
  • Darbostogos;
  • Lanksčios darbo sąlygos;
  • Asmeninis ir profesinis augimas, dalyvaujant vidinėse mokymų programose;
  • Kūrybiška ir jauki darbo aplinka;
  • +20 000 nuostabių kolegų iš Skandinavų ir Baltijos šalių.

Susidomėjai?

Jeigu nori tapti mano komandos nariu, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą! Konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik atrinktus kandidatus. Finaliniams kandidatams bus atliekama papildoma patikra. Jeigu turi papildomų klausimų, gali su manimi susisiekti el. paštu Rimvydas.Paukste@telia.lt

Welcome to Telia - Lets make better happen!

Vidutinį šių pareigų darbo užmokestį galite rasti manoalga.lt

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Saltoniškių g. 7A, Vilnius

Laikas

  • Visa darbo diena
Kontaktinis asmuo
Gabija Mazūraitė
+37061883014
Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. Thats how we make a difference for our customers in the big and in the small. Thats how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.