33
Altas komercinis transportas, UAB
UŽSAKYMŲ ADMINISTRATORIUS (- Ė)
Altas komercinis transportas, UAB
Altas komercinis transportas, UAB

UŽSAKYMŲ ADMINISTRATORIUS (- Ė)

Altas komercinis transportas, UAB

ALTAS AUTO stiprina savo komandą ir kviečia prisijungti!

Galbūt tu ir esi mūsų naujas (-a) UŽSAKYMŲ ADMINISTRATORIUS (- Ė) ?


MES SIŪLOME:
• Darbo užmokestį nuo 1200 iki 1600 Eurų (bruto). Konkretus darbo užmokestis sutariamas su kandidatu atsižvelgiant į jo patirtį, kompetenciją ir gebėjimą savarankiškai pasiekti rezultatus.
• Įdomius iššūkius ambicingoje komandoje, galimybes prisidėti prie įmonės augimo, augti pačiam kaip profesionalui bei asmenybei.

ŠIOJE POZICIJOJE JŪS TURĖTUMĖTE:
• Suvesti užsakymus į verslo valdymo sistemą, administruoti pardavimų sutartis, valdyti reikalingą dokumentaciją visose užsakymo valdymo etapuose, išrašyti PVM, išankstines sąskaitas faktūras, derinti muitinės procedūras.
• Organizuoti užsakymų atidavimą, išvežimą.
• Derinti pirkėjų skolų likučius, mokėjimus, užtikrinti reikalingos ir savalaikės eksporto dokumentacijos pateikimą finansų skyriui.

MES TIKIMĖS, KAD JŪS:
• Esate įgijęs aukštesnįjį ar aukštąjį išsilavinimą arba esate paskutinių kursų studentas.
• Gerai mokate anglų kalbą žodžiu bei raštu.
• Turite gerus darbo kompiuteriu įgūdžius (MS Office).
• Vadovaujatės tomis pačiomis vertybėmis kaip ir mes: atsakingumu, kruopštumu žingeidumu, atvirumu ir ryžtingumu.
• Gebate valdyti keletą užduočių užduočių vienu metu bei laikytis nustatytų terminų.

APIE KOMPANIJĄ
UAB „Altas komercinis transportas“ (ALTAS AUTO) – esame viena iš Europos mažųjų ir vidutinių autobusų gamybos lyderių. Artimai bendradarbiaujame su automobilių gamintojais (Mercedes-Benz, MAN, Volkswagen, Iveco).
Nuo 2002 m., ištobulinę savo technologiją ir procesus, tapome pripažintais Europoje autobusų inžinerijos perfekcionistais. Lyderystės šiame segmente siekėme kryptingai nuo 2007 m., kuomet Mini autobusų gamybą pasirinkome savo strateginiu prioritetu. Nuo 2019 m. tapome oficialiu MAN mažųjų autobusų gamintoju (OEM).
Per metus pagaminame 600-800 autobusų ir apie 90 % produkcijos reguliariai eksportuojame į 18 Europos šalių, kuriose turime atstovus – specializuotus pardavimo partnerius. Mūsų šūkis „Never stop moving“ tampa dar aktualesnis, kai kalbame apie tvarų keleivinį transportą. Pritaikę ilgametę autobusų gamybos patirtį, elektrinių autobusų vystymui, mes jau galime rinkai pasiūlyti ir šiuolaikiškus elektrinius ALTAS NOVUS miesto ir tarpmiestinius autobusus.
Komandos gebėjimas įgyvendinti didelės apimties, kompleksinius projektus kartu bendradarbiaujant su tarptautiniais partneriais yra mūsų sėkmės faktorius. Kvalifikuoti specialistai, kokybės valdymas ir sudėtingi inžineriniai sprendimai - įmonės vizitinė kortelė, todėl stiprindami savo komandą kviečiame Jus prie mūsų prisijungti.


SUDOMINOME? KANDIDATUOKITE
• Siųskite savo CV iki balandžio 23 d. Konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik atrinktus kandidatus.

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1200 - 1600

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva

Laikas

  • Visa darbo diena

Įgūdžiai

 MS Office

Kalbos

  •  Anglų
Kontaktinis asmuo
Jurgita Uselytė-Jarockienė

UAB "Altas komercinis transportas" (ALTAS AUTO)  – viena iš Europos mažųjų autobusų gamybos lyderių, bei Mercedes-Benz, MAN ir Volkswagen automobilių gamintojų patvirtinta partnerė. Kvalifikuoti specialistai ir aukšta gaminamos produkcijos kokybė - įmonės vizitinė kortelė.


Įmonės tinklalapishttp://altas-auto.lt