22
IT KEITIMŲ KOORDINATORIUS (-Ė)
Ignitis Group
IT KEITIMŲ KOORDINATORIUS (-Ė)
Ignitis Group
IT KEITIMŲ KOORDINATORIUS (-Ė)
Ignitis Group

IT KEITIMŲ KOORDINATORIUS (-Ė)

Ignitis Group

Ar nori tapti „Ignitis grupės paslaugų centras" dalimi?

Ieškome kolegos, kuris prisijungtų prie IT keitimų koordinatorių komandos ir padėtų mums rūpintis IT keitimų kokybe, tobulinti keitimų diegimo procesus bei glaudžiai bendradarbiautų su visų lygių IT specialistais. Per metus įgyvendiname arti 1.000 informacinių sistemų ir IT infrastruktūros keitimų. Vertiname atvirumą, partnerystė yra mūsų stiprybės ženklas, o atsakomybė padeda būti nepralenkiama komanda. Jei visa tai Tau artima, kviečiame jungtis prie mūsų.

Tavo pagrindinės užduotys bus:

  • Stebėti ir matuoti vykdomų IT keitimų (angl. Change) kokybę, kontroliuoti kaip proceso dalyviai laikosi Keitimų ir diegimų valdymo proceso;
  • Proaktyviai tobulinti diegimo procesus ir susijusius įrankius, savalaikiai naujinti proceso dokumentus;
  • Vadovybei ir proceso dalyviams rengti informaciją, susijusią su keitimų proceso veikimu ir matavimais;
  • Vesti periodinius mokymus, naujos informacijos pristatymus Grupės darbuotojams;
  • Periodiškai pristatyti kokybės rodiklius proceso dalyviams, aptarti tobulintinas vietas;
  • Konsultuoti darbuotojus apie keitimų ir diegimų vykdymą;
  • Organizuoti keitimų valdymo komiteto (angl. CAB) susitikimus.

 

Kasdienių keitimų koordinatoriaus užduočių pavyzdžiai:

Atlikus pirminę užregistruotų IT keitimų peržiūrą, atmesti ar teikti tikslinimui keitimus, atlikti IT keitimų klasifikavimą. Užtikrinti, kad pateikta analizės ir pasiūlymo dokumentacija atitiktų įmonės standartus ir keitimų ir diegimų valdymo proceso reikalavimus. Užtikrinti, kad pateikti testavimo rezultatai atitiktų įmonės standartus ir keitimų proceso reikalavimus.  Uždaryti keitimų užklausas, užtikrinti tinkamą jų užpildymą ir teikti pastabas, jeigu keitimas buvo vykdomas ne pagal patvirtintą procesą.

Tikimės, kad Tu:
  • Turi ne mažesnę nei 1 metų IT specialisto darbo patirtį;
  • Išmanai IT srities metodikas ir standartus (ITIL, ISO20000 ar kiti standartai - privalumas);
  • Turi puikius darbo kompiuteriu įgūdžius;
  • Puikiai moki lietuvių kalbą (raštu ir žodžiu) ir gerai išmanai anglų kalbą - gebi raštu ir žodžiu bendrauti profesiniu lygmeniu;
  • Pasižymi analitiniu mąstymu, įžvalgumu, gebi dirbti savarankiškai ir komandoje, moki derinti interesus, gebi sisteminti ir apibendrinti informaciją, pasižymi gerais prezentavimo įgūdžiais, esi iniciatyvus, orientuotas į rezultatą.
Prisijungus prie mūsų, Tu:
  • Savo turimomis žiniomis ir patirtimi prisidėsi prie ilgalaikių valstybei svarbių energetikos projektų kūrimo;
  • Turėsi galimybę su profesionalia komanda imtis unikalių, tik šiam sektoriui būdingų, iššūkių;
  • Turėsi galimybę naudoti naujausias technologijas;
  • Galėsi ne tik matyti, kaip gimsta inovacijos, bet ir pats (-i) imtis pokyčių, taip prisidėdamas (-a) prie energetiškai sumanaus pasaulio kūrimo;
  • Turėsi papildomų naudų paketą (sveikatos draudimą/pensijos kaupimą, lankstų grafiką ir kt.).


Apie mus:

„Ignitis grupė" – tarptautinė, viena didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse. Grupės įmonės gamina energiją, ją tiekia, skirsto ir teikia visas paslaugas, reikalingas energetiškai sumaniam pasauliui.

Viena iš jų, „Ignitis grupės paslaugų centras" –  vidinis paslaugų centras, teikiantis IT, viešųjų pirkimų, apskaitos, žmogiškųjų išteklių valdymo, teisinių, komunikacijos ir klientų aptarnavimo paslaugas visoms grupės įmonėms.

www.ignitisgrupe.lt

 

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1647 - 2372

Papildoma informacija: Konkretus darbo užmokestis siūlomas atsižvelgiant į darbo patirtį ir kompetenciją. Prie darbo užmokesčio gali būti mokama kintamoji atlygio dalis.

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Vilnius

Laikas

  • Visa darbo diena
Kontaktinis asmuo
HR atstovas

„Ignitis grupė" – tarptautinė, viena didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse. Grupės įmonės gamina energiją, ją tiekia, skirsto ir teikia visas paslaugas, reikalingas energetiškai sumaniam pasauliui.
Viena iš jų, „Energijos skirstymo operatorius" (ESO) – elektros ir dujų skirstymo bendrovė. ESO prižiūri skirstomuosius tinklus, juose diegia išmaniuosius sprendimus, rūpinasi jų gedimų šalinimu ir naujų klientų prijungimu – kad tinklai veiktų patikimai ir efektyviai.
ESO taip pat yra garantinis elektros ir dujų tiekėjas, užtikrinantis nenutrūkstamą energijos tiekimą šalies vartotojams. Bendrovė rūpinasi daugiau nei 125 tūkst. km elektros oro ir kabelių linijų, eksploatuoja per 9 tūkst. km skirstomųjų dujotiekių.


Įmonės tinklalapishttp://www.ignitisgrupe.lt