77
Viessmann, UAB
TECHNIKOS PRIEŽIŪROS INŽINIERIUS
Viessmann, UAB
Viessmann, UAB

TECHNIKOS PRIEŽIŪROS INŽINIERIUS

Viessmann, UAB

Plėsdami savo veiklą Lietuvoje ir siekdami užtikrinti efektyvų klientų aptarnavimą, „Viessmann” UAB ieško:

TECHNIKOS PRIEŽIŪROS INŽINIERIAUS

Jūs busite atsakingas už šilumos siurblių techninį palaikymą, serviso partnerių konsultavimą bei pagalbą atliekant įrangos techninę priežiūrą, vyksite į objektus ir spręsite techninius klausimus, konsultuosite klientus šildymo technikos parinkimo ir derinimo klausimais, vykdysite įrangos paleidimo ir derinimo darbus.
Tikimės, kad Jūs esate darbštus, atsakingas bei siekiantis tikslo. Turite šilumos siurblių techninės priežiūros patirties, turite gerus darbo kompiuteriu įgūdžius (MS Excel, Word, Powerpoint), mokate anglų arba vokiečių kalbą raštu ir žodžiu (rusų kalba būtų privalumas). Turite vairuotojo pažymėjimą.
Įmonė siūlo darbą tarptautinėje aplinkoje, jaunatviškame kolektyve, profesinio tobulėjimo galimybes bei visas būtinas darbo priemones ir garantijas. Atlyginimas nuo 2000 euru (brutto)

Gyvenimo aprašymus siųsti iki š. m. gegužės 23 d.
Konfidencialumas garantuojamas.

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 2000

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva

Laikas

  • Visa darbo diena

Kalbos

  •  Anglų
Kontaktinis asmuo
. .

Viessmann įmonių grupė yra viena pirmaujančių šildymo ir šaldymo technikos sistemų gamintojų pasaulyje. 1917 metais įkurta privati įmonė, kurioje dirba apie 12 000 darbuotojų, o apyvarta siekia 2,7 milijardų eurų. Išsami informacija www.viessmann.lt


Įmonės tinklalapishttp://www.viessmann.lt