30
Promonta, UAB
Darbų vadovas (-ė)
Promonta, UAB
Promonta, UAB

Darbų vadovas (-ė)

Promonta, UAB

Mums reikalingas

Inžinerinių sistemų montavimo darbų vadovas Vilniuje, Kaune.

Aukštasis arba koleginis inžinerinis išsilavinimas;
Darbo patirtis nuo 2 metų. Darbo kompiuteriu įgūdžiai, vairuotojo pažymėjimas, darbų saugos instrukcijų žinojimas, raštvedybos žinios.
Inžinerinių sistemų montavimo išmanymas (SGGS); Brėžinių ir projektinės dokumentacijos skaitymas. Vadovavimo darbuotojų komandai patirtis; Iniciatyvumas, atsakingumas, savarankiškumas; Gebėjimas efektyviai spręsti problemas. Specialiųjų darbų atestatas (būtų privalumas); Darbų saugos specialisto pažymėjimas (būtų privalumas); Darbo su inžinerinėmis sistemomis patirtis; Rusų kalba (anglų kalba - privalumas).

Darbo pobūdis

Stacionarių gaisro gesinimo sistemų (SGGS) projektų valdymas nuo montavimo pradžios iki pridavimo; Bendravimas su užsakovais, statybų darbų vadovais, projektuotojais; Darbuotojų priežiūra, subrangovų darbų koordinavimas, darbų kokybės užtikrinimas, klausimų objektuose sprendimas.

Įmonė siūlo

Įdomų ir iššūkių pilną darbą draugiškame kolektyve. Įmonės transportą ir priedus už laiku ir gerai atliktas užduotis ir planų vykdymą.

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 2000 - 2500

Papildoma informacija: Mokami priedai už laiku ir kokybiškai atliktą darbą. Tarnybinis automobilis.

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Kulautuvos g. 45A, LT-47190, Kaunas

Laikas

  • Visa darbo diena

Įgūdžiai

 MS Excel MS Office Windows 9x / ME / XP

Kalbos

  •  Lietuvių
  •  Rusų
Kontaktinis asmuo
Marijus Gintaras
+37060600006

UAB „Promonta“ savo veiklą pradėjo 2008 m. Pagrindinė įmonės veiklos sritis yra statinių inžinerinių sistemų montavimas, projektavimas bei priežiūra. Mūsų sėkmės garantas – kvalifikuoti specialistai, ilgametė patirtis, patikimi partneriai ir tiekėjai, nuolat besiplečianti rinka ir augantis klientų skaičius.


Įmonės tinklalapishttp://www.promonta.lt