15
TEKINTOJAS ( -A)
Ignitis Group
TEKINTOJAS ( -A)
Ignitis Group
TEKINTOJAS ( -A)
Ignitis Group

TEKINTOJAS ( -A)

Ignitis Group

Ar norite tapti „Ignitis gamyba" dalimi?

Ieškome kolegos, kuris prisijungtų prie Ignitis gamybos komandos ir padėtų mums rūpintis įrenginių priežiūros veikla. Vertiname atvirumą, partnerystė yra mūsų stiprybės ženklas, o atsakomybė padeda būti nepralenkiama komanda. Jei visa tai Jums artima, kviečiame jungtis prie mūsų.

Jūsų pagrindinės užduotys bus: 

  • Energetinių įrenginių ir  Hidrotechninių  statinių, inžinerinių tinklų remonto ir priežiūros darbams reikalingų detalių ir gaminių  gamyba - tekinimas; 
  • Darbas su metalo apdirbimo staklėmis (tekinimas, frezavimas, ištekinimas ir šlifavimas).

Tikimės, kad Jūs:
  • Turite vidurinį arba profesinį išsilavinimą;
  • Esate  kruopštus, pastabus, orientuotas į rezultatą, gebi dirbti komandoje;
  • Turite panašaus darbo patirties. 
Prisijungti prie mūsų verta, nes:
  • Tapsite ilgametę patirtį turinčios, vienos didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse komandos dalimi;
  • Turėsite plačias profesinio tobulėjimo ir augimo galimybes, o mokysitės iš savo srities geriausiųjų;

  • Turėsite papildomų naudų paketą (sveikatos draudimą/pensijos kaupimą, papildomas laisvas dienas, lankstų grafiką ir kt.).


Apie mus:

„Ignitis grupė" – tarptautinė, viena didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse. Grupės įmonės gamina energiją, ją tiekia, skirsto ir teikia visas paslaugas, reikalingas energetiškai sumaniam pasauliui.

Viena iš jų, „Ignitis gamyba" –  bendrovė, valdanti ir vystanti strateginės svarbos elektros energijos gamybos pajėgumus Lietuvoje – Kruonio hidroakumuliacinę elektrinę, Kombinuoto ciklo bloką bei rezervinę elektrinę Elektrėnų komplekse, Kauno Algirdo Brazausko hidroelektrinę ir Vilniaus trečiąją termofikacinę elektrinę. Bendrovė padeda užtikrinti viso Baltijos ir Šiaurės šalių regiono energetikos sistemų patikimumą ir saugumą bei prisideda prie istorinio energetikos pokyčio – trijų Baltijos valstybių sinchronizacijos su kontinentinės Europos elektros tinklų sistema.

www.ignitisgamyba.lt

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1085 - 1672

Papildoma informacija: Konkretus darbo užmokestis siūlomas atsižvelgiant į darbo patirtį ir kompetenciją. Prie darbo užmokesčio gali būti mokama kintamoji atlygio dalis.

Vietovė

    Elektrėnai, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Elektrėnai

Laikas

  • Visa darbo diena
Kontaktinis asmuo
HR atstovas

„Ignitis grupė“ – tarptautinė, viena didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse. Grupės įmonės gamina energiją, ją tiekia, skirsto ir teikia visas paslaugas, reikalingas energetiškai sumaniam pasauliui.

Kviečiame jį kurti drauge!



Įmonės tinklalapishttp://www.ignitisgrupe.lt