76
IT administratoriaus
“Teltonikos” įmonių grupė
IT administratoriaus
“Teltonikos” įmonių grupė
Valandinis bruto atlyginimasBruto/val.  € 10 - 14

Papildoma informacija: Spartų augimą – esame viena iš sparčiausiai augančių įmonių Lietuvoje, kuri dirba su daugiau nei 150 pasaulio rinkų; Profesinį tobulėjimą – šiuo metu turime daugiau nei 100 vertikalių ir horizontalių karjeros galimybių;

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Gerulaičio g. 1

Laikas

  • Visa darbo diena

Įgūdžiai

 MS Office

Kalbos

  •  Anglų
Kontaktinis asmuo
Darija Romadina
+37069012945

Mes, TELTONIKA EMS, esame viena didžiausių elektronikos ir daiktų interneto prietaisų gamintojų Baltijos šalyse. Mes užtikriname, kad sudėtingiausios mūsų klientų idėjos taptų aukštą pridėtinę vertę kuriančiais gaminiais. Aukšta produktų kokybė, tarpusavio pagarba, pasitikėjimas ir kūrybiškų sprendimų laisvė yra pagrindiniai komponentai, kurie daro mus lyderiaujančia EMS įmone Lietuvoje.

Būdami TELTONIKA IoT GROUP įmonių grupės dalimi, siekiame tapti pasauliniu lyderiu konkuruojančiu kuriant ir gaminant unikalius daiktų interneto sprendimus, kurie tarnautų žmonėms. Esame atviri, pasirengę sudaryti sąlygas kūrybiškiems, žingeidiems savo srities profesionalams iš Lietuvos ir pasaulio, norintiems prisidėti prie aukštą pridėtinę vertę kuriančios organizacijos.


Didžiuojamės gamindami lietuvišką produktą ir ieškome IT administratoriaus (-ės) sėkmingam TELTONIKA EMS įmonės augimui.



Įmonės tinklalapishttps://teltonika-ems.com/lt