35
Vyresnysis teisininkas (BDAR sritis) I Kokybės užtikrinimo skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Vyresnysis teisininkas (BDAR sritis) I Kokybės užtikrinimo skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Vyresnysis teisininkas (BDAR sritis) I Kokybės užtikrinimo skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Vyresnysis teisininkas (BDAR sritis) I Kokybės užtikrinimo skyrius

CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Sritis, kurioje dalinsiesi žiniomis ir tobulėsi: mes Tau patikėsime prižiūrėti asmens duomenų tvarkymo įgyvendinimą CPVA, kad veikla organizacijoje vyktų laikantis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR) reikalavimų. Taip pat prisidėsi ir prie kitų, su organizacijos teise, susijusių veiklų, tokių kaip korupcijos prevencija, konfidencialios informacijos apsauga, teisės aktų rengimas.

Tavo būsima komanda nuolat tobulėja, gilina savo žinias ir nuolat ieško būdų efektyvinti kasdienę veiklą. Prisijunk, mums reikia Tavo idėjų!

Ieškome komandos nario, kuris norėtų ir galėtų:

  • įgyvendinti BDAR reikalavimus vykdant duomenų apsaugos pareigūno funkcijas;
  • prižiūrėti CPVA asmens duomenų tvarkymo ir saugojimo politikos įgyvendinimą (rengti teisės aktus, prižiūrėti kaip tvarkomi asmens duomenys, imtis priemonių nustačius pažeidimus, bendradarbiauti su atsakingomis institucijomis, ir kt.);
  • teikti konsultacijas, vesti mokymus CPVA darbuotojams BDAR tematika;
  • rengti, atnaujinti CPVA išorinius, ir vidinius teisės aktus bei kitus veiklos organizavimo dokumentus;
  • dalyvauti veikloje, susijusioje su korupcijos prevencija ir kontrole, konfidencialios informacijos apsauga.

Tam, kad Tau sektųsi, prireiks:

  • aukštojo universitetinio teisinio išsilavinimo;
  • dvejų ir daugiau metų teisinio darbo patirties bei darbo patirties įgyvendinant BDAR reikalavimus, asmens duomenų politiką;
  • išmanyti Lietuvos Respublikos bei Europos Sąjungos teisės aktus, reglamentuojančius duomenų apsaugą;
  • gebėjimo sklandžiai ir taisyklingai dėstyti mintis lietuvių kalba raštu ir žodžiu bei anglų kalbos įgūdžių.

Lengviau atlikti užduotis Tau padėtų anksčiau įgyta patirtis:

  • dirbant korupcijos prevencijos ir/arba konfidencialios informacijos valdymo srityse;
  • rengiant procedūras, metodinę medžiagą;
  • formuojant gerosios praktikos sprendimus;
  • konsultuojant ir vedant mokymus.

Mes tikimės, kad Tu nori tobulėti ir nuolat gilinti žinias BDAR srityje, moki ir nori dalintis savo įžvalgomis su komanda, esi susipažinęs su teismų praktika bei gebi argumentuoti, atstovauti, esi savarankiškas, atsakingas, komunikabilus ir paslaugus.

Įmonė siūlo

Tavo būsimoji darbo vieta – gali būti visa Lietuva (nuotolinis darbas pas mus įprasta praktika jau kelerius metus) ir Europa (iki 40 d.d. per metus), visgi dalis veiklos vyksta S. Konarskio g. 13, Vilnius.

Mūsų siūlomas darbo užmokestis yra nuo 1900 iki 2400 eurų (su mokesčiais). Dėl konkretaus atlygio derėsimės, o rezultatas priklausys nuo Tavo pasiruošimo atlikti patikėtas funkcijas bei jau turimų kompetencijų.

Nekantrauji pradėti? Mes Tavęs laukiame!

Visus reikiamus dokumentus (CV, asmens tapatybę bei įgytą išsilavinimą įrodančių dokumentų el. kopijas) iki gruodžio 10 dienos pateik VTD interneto svetainėje -spausk mygtuką "Siųsti" ir sistema tave nukreips tiesiai į skelbimą VTD sistemoje. Dokumentų pateikimo terminas gali būti pratęstas iki gruodžio 15 dienos, jei turėsime klausimų apie Tavo įgytą patirtį - tokiu atveju prašysime patikslinti pateiktus dokumentus.

Pretendentų, kurie atitiks kvalifikacijos reikalavimus, laukia testas žodžiu (pokalbis).

Jei turi klausimų, skambink tel. 8 659 10573 mūsų atrankų vadybininkei Aistei Matuliauskienei.

Kodėl CPVA?

Nes mes esame daugiau nei 300 talentų subūrusi komanda ir kasdien dirbame, kad viešosios investicijos Lietuvai būtų naudingos ir valdomos atsakingai. Išmanome savo darbą ir turime sukaupę 18 metų projektų valdymo patirtį bei vertiname mums patikėtą atsakomybę ir stengiamės, kad būtume naudingi Lietuvai ir prisidėtume prie jos gerovės kūrimo.

Informacija kandidatams: konfidencialumą garantuojame.

Kandidatuodami ir teikdami savo gyvenimo aprašymą, Jūs pateikiate Centrinei projektų valdymo agentūrai savo asmens duomenis. Informuojame, kad Jūsų gyvenimo aprašymas ir jame pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos aprašo reikalavimų. Informaciją apie asmens duomenų tvarkymą rasite Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos apraše.

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1900 - 2400

Vietovė

    Lietuva
  • Nuotolinio darbo galimybė

Laikas

  • Visa darbo diena
  • Lankstus grafikas

Kalbos

  •  Anglų
  •  Lietuvių
Kontaktinis asmuo
Aistė Matuliauskienė
8 659 10573

Esame ambicinga viešojo sektoriaus organizacija, administruojanti Europos Sąjungos investicijų, tarptautinių programų bei valstybės lėšomis finansuojamas programas ir projektus. Teikiame metodinę pagalbą valstybės ir savivaldybės institucijoms ir įstaigoms viešųjų investicijų srityje. Dalyvaujame tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo politikos įgyvendinime, administruojame ir įgyvendiname tarptautinius projektus. 


Įmonės tinklalapishttp://www.cpva.lt