28
Rubineta, UAB
Klientų aptarnavimo vadybininkė (-as)
Rubineta, UAB
Rubineta, UAB

Klientų aptarnavimo vadybininkė (-as)

Rubineta, UAB

Jei Jums svarbu

Įgyvendinti geriausias savo idėjas, realizuoti žinias ir patirtį progresyvioje įmonėje, būti energingos ir susiklausiusios komandos dalimi, prisidėti prie ilgalaikės ir stabilios įmonės sėkmės,
Džiaugsimės, galėdami dirbti kartu – užtikrinsime darbo sąlygas ir priemones, efektyvų naujoko adaptacijos procesą, sąžiningą finansinės ir nefinansinės motyvacijos paketą, savarankiškų sprendimų laisvę; pasitikėjimu grįstus tarpusavio santykius ir pagarbą Jūsų asmenybei.

Jūsų būsimos pareigos ir atsakomybės:

Užsakymų apdorojimas vidinėje apskaitos programoje; lydinčių dokumentų ruošimas; B2B klientų užklausų aptarnavimas; duomenų kaupimas Intranete. Vadybininko funkcijos yra ne tik einamųjų darbų vykdymas, bet ir visų susijusių skyrių darbo koordinavimas, užtikrinant maksimalią kliento aptarnavimo kokybę. Mums svarbu, kad rodytumėte iniciatyvą, teiktumėte pasiūlymus darbo procesams optimizuoti.

Naujojo kolegos įgūdžiai, gebėjimai ir bruožai

Naują kolegą (-ę) apmokome, todėl nereikalaujame patirties dirbant su apskaitos programomis.
Dirbame skirtingose rinkose, todėl tikimės, kad gebate puikiai bendrauti rusų ir anglų kalba (abiejų kalbų žinios yra privalomos (žodžiu ir raštu));
Tikimės, kad esate susipažinę MS Excel funkcijomis, tinkamai naudoti funkcijas išmokysime, parodysime keletą gudrybių. Dirbame su skaičiais, todėl jums prireiks analitinio mąstymo ir racionalumo.
Gerbiame kolegas ir klientus, todėl tikimės, kad esate susipažinę su bendravimo kultūra, turite laiko planavimo įgūdžius ir gebate dirbti komandoje.

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1570 - 1920

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Motorų g. 6
  • Nuotolinio darbo galimybė

Laikas

  • Visa darbo diena

Įgūdžiai

 MS Excel

Kalbos

  •  Anglų
  •  Lietuvių
  •  Rusų
Kontaktinis asmuo
Jelena .

UAB „Rubineta“ - didžiausias maišytuvų ir jų aksesuarų gamintojas Baltijos šalyse. Rinkoje jau nuo 1999 m., žinomi ne tik Lietuvoje, bet ir daugelyje Europos bei NVS šalių.


Pagarba sau ir kitiems, profesionalumas ir iniciatyvumas - tai vertybės, tapusios UAB „Rubineta“  filosofija ir kuriomis įmonė sėkmingai vadovaujasi jau dvidešimt metų.
Daugiau apie kompaniją: www.rubineta.com



Įmonės tinklalapishttp://www.rubineta.com