75
Specialistas(-ė) 	Paslaugų verslo klientams palaikymo skyriuje
"Swedbank", AB
Specialistas(-ė) Paslaugų verslo klientams palaikymo skyriuje
"Swedbank", AB
Specialistas(-ė) 	Paslaugų verslo klientams palaikymo skyriuje
"Swedbank", AB

Specialistas(-ė) Paslaugų verslo klientams palaikymo skyriuje

"Swedbank", AB

Description

Ar turi pozityvų ir į klientą orientuotą požiūrį? Ar tave domina darbas su didžiausiais Lietuvos ir užsienio verslo klientais?

 

Su mumis turėsi galimybę:
  • Kartu su projektų vadovais kurti tvarius santykius su Stambių verslo klientų departamento klientais;
  • Dalyvauti verslo klientų finansavimo procese nuo pasiūlymo rengimo iki paskolos išmokėjimo, bei tolesnio paskolos monitoringo;
  • Įsitraukti atliekant sustiprintas klientų patikras ir konsultuoti verslo klientus kasdieninės bankininkystės klausimais;
  • Dalyvauti ir aktyviai prisidėti prie komandos sėkmės, užtikrinant sudėtingiausių investicijų Lietuvoje įgyvendinimą.
Tikimės, kad tu turi:
  • Aukštąjį išsilavinimą verslo vadybos, teisės, finansų valdymo, socialinių ar tiksliųjų mokslų srityse (gali būti paskutinio kurso studentas(-ė));
  • Stiprų atsakomybės jausmą, kritinį mąstymą, orientaciją į detales ir verslumo gyslelę;
  • Gebėjimą nuolatos ieškoti būdų kaip efektyvinti banko procesus, leidžiančius užtikrinti itin aukštą klientų patirtį;
  • Suvokimą apie santykių kūrimo svarbą ir gebėjimą suvaldyti priimtų sprendimų įgyvendinimo procesą;
  • Norą mokytis naujų dalykų ir nuolatos ugdyti savo asmenines savybes;
  • Puikius anglų kalbos įgūdžius (žodžiu ir raštu);
  • Patirtis įmonių kreditavime, lėšų valdymo, faktoringo, paskolų administravimo ir sutarčių rengimo srityse būtų privalumas.


Organizacijoje tikime, kad žmonės yra mūsų didžiausia stiprybė. Mes dirbame kartu ir savo kasdieniame darbe vadovaujamės pagrindinėmis mūsų vertybėmis: atvirumu, paprastumu ir rūpestingumu. Kasdien kuriame pasitikėjimu, pagarba, atvirumu ir įsitraukimu pagrįstą kultūrą. Mes palaikome nuolatinį ugdymąsi ir skatiname Tave prisiimti lyderystę už savo paties karjeros kelią bei ieškoti iššūkių, kurie Tave įkvepia ir skatina tobulėti. Mes siūlome tvarią ir lanksčią darbo aplinką, kur dalijamės žiniomis ir dirbame kartu. Tu, kaip „Swedbank“ komandos narys, dalyvausi kintamo atlygio programoje, turėsi galimybę prisijungti prie „Swedbank“ pensijos darbuotojams programos, taip pat Tau bus suteiktas darbuotojų sveikatos draudimas ir kitos patrauklios papildomos naudos. Kartu mes dirbame ir kuriame gerovę, suteikdami teigiamą ir unikalią patirtį savo klientams.

Prisijunk prie mūsų komandos ir ...

„Tapk itin draugiškų savo srities profesionalų komandos dalimi, kur galėsime tau pasiūlyti dideles mokymosi, tobulėjimo ir profesinių siekių įgyvendinimo galimybes. Vertiname ir rūpinamės kiekvienu savo komandos nariu. Mes tikime, kad ilgalaikiai santykiai su klientais ir darbuotojais yra tvaraus verslo pagrindas. Kviečiame prisijungti prie komandos, kur drauge kursime patrauklius sprendimus klientams. Čia gera augti drauge.“ – Vaida Kuncienė, tavo būsima vadovė. 

Laukiame tavo gyvenimo aprašymo iki 2022-07-18

Darbo užmokesčio dydžio intervalas šiai pozicijai Lietuvoje yra 1500 - 2200 EUR neatskaičius mokesčių. Daugiau skaityk čia!

„Swedbank“ nediskriminuoja dėl lyties, amžiaus, seksualinės orientacijos ar seksualinės tapatybės, etninės tapatybės, religijos ar negalios – laukiami visi.

* * *

#LI-DIRBKSWEDBANK

Vidutinį šių pareigų darbo užmokestį galite rasti manoalga.lt

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Giedraičių g. 3, 09305, Vilnius

Laikas

  • Visa darbo diena
Kontaktinis asmuo
Livija Tursaitė

Didžiuojamės, kad esame reikšminga finansų sistemos dalis ir atliekame svarbų vaidmenį vietos bendruomenėse, kuriose vykdome savo veiklą.

Atlikdami savo darbą Swedbank grupėje, mes palaikome glaudžius ryšius su 7,3 milijono mūsų privačių ir 600 000 verslo klientų. Mūsų siekis – padėti žmonėms taupyti ateities gerovei.

Kasdien dirbame tam, kad padėtume žmonėms, verslui ir visuomenei augti, kurdami tvarią ekonomiką.