42
VEIKLOS ANALITIKAS (-Ė)
Ignitis Group
VEIKLOS ANALITIKAS (-Ė)
Ignitis Group
VEIKLOS ANALITIKAS (-Ė)
Ignitis Group

VEIKLOS ANALITIKAS (-Ė)

Ignitis Group

Ar norite tapti „Ignitis grupės paslaugų centras" dalimi?

Ieškome kolegos, kuris prisijungtų prie Turinio valdymo sprendimų (Enterprise Content Management) komandos, kuri užtikrina, kad Microsoft 365 SharePoint online platformoje sukurti sprendimai atitinka verslo poreikius. Jeigu darbas produkto kūrimo komandoje skamba įdomiai – tuomet laukiame Tavo gyvenimo aprašymo! Vertiname atvirumą, partnerystė yra mūsų stiprybės ženklas, o atsakomybė padeda būti nepralenkiama komanda. Jei visa tai Jums artima, kviečiame jungtis prie mūsų.

Jūsų pagrindinės užduotys bus:

  • Veiklos procesų analizė (AS-IS), jų sisteminimas (TO-BE), integracija, tarpusavio suderinimas (bendrų sąsajų/ sinergijų matymas, sprendimų priėmimas ir pan.);
  • Dalyvavimas visame IT pokyčio diegimo procese: IT sistemai reikalavimų identifikavimas, poreikio analizė, detaliųjų reikalavimų dokumento vertinimas, pastabų ir pasiūlymų teikimas, sistemos vystymas, testavimas, Power BI ataskaitų kūrimas ir bendradarbiavimas su Grupės kolegomis po pokyčio įdiegimo;
  • Kartu su Turinio valdymo komanda vertinti, planuoti ir valdyti pokyčius, dalyvauti metiniame ir ketvirčio planavime;
  • Įžvalgų teikimas, dalinimasis patirtimi ir žiniomis su kolegomis bei iniciatyvumas, siekiant optimizuoti Grupės turinio valdymą.
Tikimės, kad Jūs:
  • Turite aukštąjį išsilavinimą (technologiniai, socialiniai, fiziniai mokslai);
  • Turite darbo patirties specifikuojant poreikius IT sistemų diegimui, analizuojant ir optimizuojant verslo procesus ar kitokio tipo veiklos analizės patirties;
  • Mėgstate rinkti, sisteminti, analizuoti informaciją, išskirti jos esmę, lyginti ir apibendrinti duomenis, teikti išvadas ir rekomendacijas;
  • Atsakingai siekiate ne tik savo, bet ir komandos tikslų;
  • Turite patirties dirbant su Microsoft 365 programomis (SharePoint, Power Apps, Power Automate, Azure, Power BI) (privalumas).
Prisijungti prie mūsų verta, nes:
  • Tapsite ilgametę patirtį turinčios, vienos didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse komandos dalimi
  • Turėsite laisvę imtis pokyčių ir galimybę prisidėti prie tarptautinės, vienos didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse veiklos;
  • Kartu su profesionalia komanda imsitės unikalių, tik šiam sektoriui būdingų, iššūkių;
  • Turėsite papildomų naudų paketą (sveikatos draudimą/pensijos kaupimą, nuotolinį darbą, lankstų grafiką ir kt.).

„Ignitis grupė" įvertinta tarptautiniu sertifikatu „Top Employer 2022 Lietuva", kuris yra skiriamas įmonėms už taikomus aukščiausius standartus žmogiškųjų išteklių valdymo srityje, užtikrinant geras darbo ir tobulėjimo sąlygas.

„Ignitis grupė" yra lygias galimybes užtikrinanti darbovietė, kurioje laukiami visi kandidatai, nediskriminuojant dėl jų rasės, religijos, lyties, seksualinės orientacijos ar seksualinės tapatybės, amžiaus, negalios ar dėl kitų su darbo vykdymu tiesiogiai nesusijusių požymių.



Apie mus:

„Ignitis grupė" – didžiausia biržoje listinguojama bendrovė ir energetikos lyderė Baltijos šalyse. Grupės įmonės gamina energiją, ją tiekia, skirsto ir teikia visas paslaugas, reikalingas energetiškai sumaniam pasauliui.

Viena iš jų, „Ignitis grupės paslaugų centras" –  vidinis paslaugų centras, teikiantis IT, pirkimų, apskaitos, žmogiškųjų išteklių valdymo, teisinių, komunikacijos, turto ir dokumentų valdymo  paslaugas visoms „Ignitis grupės" įmonėms.

www.ignitisgrupe.lt

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1860 - 2947

Papildoma informacija: Konkretus darbo užmokestis siūlomas atsižvelgiant į darbo patirtį ir kompetenciją. Prie darbo užmokesčio gali būti mokama kintamoji atlygio dalis.

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Vilnius

Laikas

  • Visa darbo diena
Kontaktinis asmuo
HR atstovas

„Ignitis grupė“ – tarptautinė, viena didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse, už taikomus aukščiausius standartus užtikrinant geras darbo ir tobulėjimo sąlygas įvertinta tarptautiniu sertifikatu „Top Employer 2022 Lithuania“.
Grupės įmonės gamina energiją, ją tiekia, skirsto ir teikia visas paslaugas, reikalingas energetiškai sumaniam pasauliui. 


Kviečiame jį kurti drauge!
 



Įmonės tinklalapishttp://www.ignitisgrupe.lt