53
Smulkaus verslo klientų pardavimų ir aptarnavimo specialistas (-ė) Vilniuje
Telia
Smulkaus verslo klientų pardavimų ir aptarnavimo specialistas (-ė) Vilniuje
Telia
Smulkaus verslo klientų pardavimų ir aptarnavimo specialistas (-ė) Vilniuje
Telia

Smulkaus verslo klientų pardavimų ir aptarnavimo specialistas (-ė) Vilniuje

Telia

Kaip tik šiuo metu turime laisvų vietų Telia smulkaus verslo klientų aptarnavimo ir pardavimų komandose. Ieškome žmogaus, kuris puikų būrį darbuotojų papildytų savo talentu atsakyti į klientui rūpimus klausimus čia ir dabar bei tuo pačiu parduotų poreikius atitinkančius produktus.

Mes, Miglė ir Dionizas, vadovaujame šaunioms verslo klientų aptarnavimo ir pardavimų komandoms Vilniuje. Sudominom ir nori sužinoti daugiau?

Tavo naujas iššūkis?

Tavo darbo diena - smagi ir dinamiška. Kasdien su klientais bendraudami telefonu mes rūpinamės jų poreikiais ir sprendžiame problemas. Ieškome jiems tinkamiausių sprendimų, padedame išsirinkti lūkesčius atitinkančius produktus bei paslaugas. Dirbant su klientais turime ne tik laikytis aukšto aptarnavimo standarto, bet ir vykdyti nustatytus komandinius ir asmeninius tikslus. Darbas nenuobodus ir su daug atsakomybės. Nors bendraujant su klientais didžiąją laiko dalį teks dirbti savarankiškai, komanda, taip pat ir aš, esame pasiruošę tau padėti. Vadovai čia yra žinomi kaip puoselėjantys talentus ir padedantys žmonėms augti. Esi nusiteikęs kopti karjeros laiptais į viršų? Jeigu taip – tavo vieta kaip tik čia.

Patirtis klientų aptarnavimo komandoje ir ten sukauptos žinios atveria plačias karjeros galimybės. Mes nuolat suteikiame erdvės žmonėms tobulėti, todėl tavo galimybės augti pardavimų bei aptarnavimo srityje priklauso tik nuo tavęs paties.

Koks esi tu?

Būsi mūsų atstovas, todėl svarbu, kad būtum pareigingas, atsakingas ir greitai reaguojantis į pokyčius. Žinoma, dirbsi 12 žmonių komandoje, tad čia yra labai vertinamas paslaugumas, nes kasdien vienas kitam padedame suteikti klientams geriausią patirtį.

Labai svarbu sėkminga bent 1-erių metų pardavimų patirtis ir didelis noras tobulėti siekiant ne tik asmeninių, bet ir komandinių tikslų.

Tavo asmenybė:

  • Esi orientuotas į sprendimus
  • Gebi valdyti stresines situacijas
  • Turi gerus darbo kompiuteriu įgūdžius
  • Turi klientų aptarnavimo ar pardavimų patirties
  • Lietuvių ir anglų kalbų įgūdžiai, rusų kalba - privalumas

Dirbdamas šioje pozicijoje gausi bazinį atlygį, kuris prasideda nuo 1200 eur. (neatskaičius mokesčių). Taip pat šioje pozicijoje dirbantys kolegos gauna mėnesinius priedus, kurių vidurkis 500 Eur (neatskaičius mokesčių). Svarbu, kad dydis - neribojamas, priklausantis nuo turimų kompetencijų ir pasiektų rezultatų.

Taip pat kiekvienam darbuotojui "Telia" turi parengusi papildomų naudų krepšelį į kurį įeina:

  • Sveikatos draudimas ir papildomas pensijų kaupimas;
  • Įvairios nuolaidos Telia paslaugoms ir prekėms, taip pat ir išskirtiniai partnerių pasiūlymai;
  • Papildomos atostogų dienos;
  • Lanksčios darbo sąlygos;
  • Asmeninis ir profesinis augimas, dalyvaujant vidinėse mokymų programose;
  • Kūrybiška ir jauki darbo aplinka;
  • 20000 nuostabių kolegų iš Skandinavų ir Baltijos šalių. Jei nori tapti mano komandos nariu, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą! Drąsiai kreipkis – mes vis dar ieškome kandidatų.

Prisijunk prie Telia!

Vidutinį šių pareigų darbo užmokestį galite rasti manoalga.lt

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Saltoniškių g. 7A, Vilnius

Laikas

  • Visa darbo diena

Kalbos

  •  Lietuvių
Kontaktinis asmuo
HR atstovas

„Telia Lietuva“ – visa ko tinklas, siūlantis telekomunikacijų, IT ir TV paslaugas iš vienų rankų, siekiant kurti vertę klientams ir suteikti geresnę patirtį žmonėms, verslui ir visuomenei. Su „Telia“ – karjeros galimybės neribotos. Šiandien mūsų komandą Lietuvoje sudaro daugiau nei 2 tūkst. specialistų, užimančių net 520 unikalių darbo pozicijų. Siūlome jums galimybę dirbti su aukščiausio lygio vadovais bei ilgametę patirtį turinčiais savo sričių profesionalais.

Mūsų prioritetas – aukšta vidinė įmonės kultūra, todėl nuolat investuojame į darbuotojų augimą ir tobulėjimą, emocinę sveikatą, finansinę ateitį, darbo aplinkos gerinimą.

Prisijunkite prie tarptautinės komandos su daugiau nei 20 tūkst. kolegų Skandinavijos ir Baltijos šalyse. Atraskite savo kelią „Telia“ galimybių namuose.


Įmonės tinklalapishttps://www.telia.lt/karjera