50
Pardavimų vadovas (-ė)
Telia
Pardavimų vadovas (-ė)
Telia
Pardavimų vadovas (-ė)
Telia

Pardavimų vadovas (-ė)

Telia

Kaip tik dabar ieškau B2B pardavimų vadovo (-ės), kuris (-i) sustiprintų mano komandą savo talentu ir patirtimi. Aš esu Aistė Palevičienė  – „Telia" verslo klientų komandos vadovė. Mano komandą sudaro unikalūs ir talentingi savo srities pardavimų profesionalai. Metas ir tau tapti mūsų komandos nariu!

Tavo naujas iššūkis?

Jeigu mėgsti suktis pardavimų, technologijų, verslo ir ryšių su klientais srityse – ši darbo vieta yra tavo galimybė. Tavo darbas – kurti klientų poreikį, patarti jiems bei padėti pasirinkti tinkamus informacinių technologijų ir telekomunikacijų sprendimus, kurie padėtų jų verslui augti.
Mano vadovaujama komanda teikia mūsų klientams įvairiausius IT, telekomunikacijų ir mobiliojo ryšio sprendimus. Mūsų klientai – stambios ir vidutinės fintech ir IT, logistikos, prekybos ir kitų sričių Lietuvos ir užsienio kapitalo įmonės. Kasdien glaudžiai bendradarbiaujame su kitomis komandomis taip sukurdami geriausius sprendimus savo klientams ir kartu įgyvendiname visą pardavimo procesą.

Koks esi Tu?

Esi atsakingas, komunikabilus, mąstai strategiškai ir vertini bendradarbiavimą. Be to, esi savarankiška ir siekianti nuolat mokytis asmenybė. Tuo pat metu esi komandos žaidėjas, kuriam artima įtraukianti komandinė dvasia. Nestokoji ryžto siekti rezultatų, smalsumo ir kūrybiškumo. Ir, žinoma, sąžiningumas ir žodžio laikymasis prieš klientą ir komandą tau - gyvenimo dalis.

Tavo patirtis ir žinios:

  • Turi patirties paslaugų/produktų pardavimų B2B srityje, puikiai valdai visą pardavimų procesą
  • Turi aukštą darbais grįstą kompetenciją informacinių technologijų ir/ar telekomunikacijų srityje
  • Puikiai gebi užmegzti ir palaikyti partneryste grįstus santykius su įmonių aukščiausio lygmens vadovais bei savininkais
  • Esi orientuotas į klientą ir rezultatus, imlus, pozityvus ir sieki tobulėti
  • Turi aukštąjį išsilavinimą
  • Puikiai moki anglų kalbą (tiek žodžiu, tiek raštu)
  • Turi vairuotojo pažymėjimą (B kategorija)

Dirbdamas šioje pozicijoje gausi bazinį atlygį, kuris prasideda nuo 2100 - 2400 Eur (neatskaičius mokesčių). Taip pat šioje pozicijoje dirbantys kolegos gauna ketvirtinius priedus, kurių vidurkis yra 3 300 Eur (neatskaičius mokesčių), o dydis - neribojamas, priklausantis nuo turimų kompetencijų ir pasiektų rezultatų.
Taip pat kiekvienam darbuotojui "Telia" turi parengusi papildomų naudų krepšelį į kurį įeina:

  • Sveikatos draudimas ir papildomas pensijų kaupimas
  • Įvairios nuolaidos Telia paslaugoms ir prekėms, taip pat ir išskirtiniai partnerių pasiūlymai
  • Papildomos atostogų dienos
  • Lanksčios darbo sąlygos
  • Asmeninis ir profesinis augimas, dalyvaujant vidinėse mokymų programose
  • Kūrybiška ir jauki darbo aplinka
  • 20000 nuostabių kolegų iš Skandinavų ir Baltijos šalių

Susidomėjai?

Jei nori tapti mūsų komandos nariu, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą!

Prisijunk prie Telia!

Vidutinį šių pareigų darbo užmokestį galite rasti manoalga.lt

Vietovė

    Kaunas, Kauno apskritis, Lietuva
    Savanorių pr. 367, Kaunas

Laikas

  • Visa darbo diena

Kalbos

  •  Lietuvių
Kontaktinis asmuo
Aistė Palevičienė

„Telia Lietuva“ – visa ko tinklas, siūlantis telekomunikacijų, IT ir TV paslaugas iš vienų rankų, siekiant kurti vertę klientams ir suteikti geresnę patirtį žmonėms, verslui ir visuomenei. Su „Telia“ – karjeros galimybės neribotos. Šiandien mūsų komandą Lietuvoje sudaro daugiau nei 2 tūkst. specialistų, užimančių net 520 unikalių darbo pozicijų. Siūlome jums galimybę dirbti su aukščiausio lygio vadovais bei ilgametę patirtį turinčiais savo sričių profesionalais.

Mūsų prioritetas – aukšta vidinė įmonės kultūra, todėl nuolat investuojame į darbuotojų augimą ir tobulėjimą, emocinę sveikatą, finansinę ateitį, darbo aplinkos gerinimą.

Prisijunkite prie tarptautinės komandos su daugiau nei 20 tūkst. kolegų Skandinavijos ir Baltijos šalyse. Atraskite savo kelią „Telia“ galimybių namuose.


Įmonės tinklalapishttps://www.telia.lt/karjera