12
ŠALTKALVĖ (-IS)
Ignitis Group
ŠALTKALVĖ (-IS)
Ignitis Group
ŠALTKALVĖ (-IS)
Ignitis Group

ŠALTKALVĖ (-IS)

Ignitis Group

Ar norite tapti „Vilniaus kogeneracinė jėgainė" dalimi?

Ieškome kolegės (-os), kuri (-is) prisijungtų prie Vilnius kogeneracinės jėgainės komandos ir padėtų mums rūpintis sklandžia jėgainės veikla. Vertiname atvirumą, partnerystė yra mūsų stiprybės ženklas, o atsakomybė padeda būti nepralenkiama komanda. Jei visa tai Jums artima, kviečiame jungtis prie mūsų!

Jūsų pagrindinės užduotys bus:

  • Stebėsite naujai statomos biokuro Jėgainės mechaninės dalies įrangos montavimą, paleidimą derinimą ir pridavimą procesą;
  • Jėgainės eksploatavimo metu vykdysite energetinių įrenginių - vamzdynų, talpų, siurblių, katilų, kuro padavimo ir pelenų šalinimo įrangos bei kitų Jėgainės įrenginių mechaninės dalies techninę priežiūrą ir remontus;
  • Šalinsite naujai atsiradusius gedimus.
Tikimės, kad Jūs:
  • Esate įgijusi (-ęs) vidurinį arba profesinį mechanikos ar šaltkalvystės krypties išsilavinimą;
  • Turite ne mažesnę nei 2 metų darbo patirtį remontuojant ir prižiūrint pramoninius mechanikos įrenginius, patirtis veikiančiose jėgainėse būtų privalumas;
  • Mokate dirbti su metalo apdirbimo staklėmis;
  • Mokate naudotis technine dokumentacija ir brėžiniais;
  • Gebate naudotis šaltkalvio įrankiais, universaliais specialiais prietaisais.
Prisijungti prie mūsų verta, nes:
  • Tapsite ilgametę patirtį turinčios, vienos didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse komandos dalimi;
  • Prisidėsite drauge kuriant energetiškai sumanų pasaulį;
  • Kartu su profesionalia komanda imsitės unikalių, tik šiam sektoriui būdingų, iššūkių;
  • Turėsite papildomų naudų paketą (sveikatos draudimą/pensijos kaupimą, nuotolinio darbo, lankstaus grafiko galimybes, mokymus ir kt.).

Siekdami strateginių tikslų padidinti lyčių balansą „Ignitis grupėje", pareigų pavadinimus darbo skelbimuose nurodome pirmiausia moteriškos giminės galūne.

„Ignitis grupė" įvertinta tarptautiniu sertifikatu „Top Employer 2022 Lietuva", kuris yra skiriamas įmonėms už taikomus aukščiausius standartus žmogiškųjų išteklių valdymo srityje, užtikrinant geras darbo ir tobulėjimo sąlygas.

„Ignitis grupė" yra lygias galimybes užtikrinanti darbovietė, kurioje laukiami visi kandidatai, nediskriminuojant jų dėl rasės, religijos, lyties, seksualinės orientacijos ar lyties tapatybės, amžiaus, negalios ar dėl kitų su darbo vykdymu tiesiogiai nesusijusių požymių.



Apie mus:

„Ignitis grupė" – tarptautinė, viena didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse. Grupės įmonės gamina energiją, ją tiekia, skirsto ir teikia visas paslaugas, reikalingas energetiškai sumaniam pasauliui.

Viena iš jų, Vilniaus kogeneracinė jėgainė (VKJ) –  bendrovė, įsteigta plėtoti naujos atliekų ir biokuro kogeneracinės jėgainės projektą Vilniuje. Lietuvos Vyriausybės pripažinta valstybei svarbiu ekonominiu projektu, jėgainė padeda spręsti atliekų tvarkymo problemas ir padeda Lietuvai siekti Europos Sąjungos Žiedinės ekonomikos tikslų.

www.vkj.lt

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1346 - 1938

Papildoma informacija: Konkretus darbo užmokestis siūlomas atsižvelgiant į darbo patirtį ir kompetenciją. Prie darbo užmokesčio gali būti mokama kintamoji atlygio dalis.

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Vilnius

Laikas

  • Visa darbo diena
Kontaktinis asmuo
HR atstovas

„Ignitis grupė“ – tarptautinė, viena didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse, už taikomus aukščiausius standartus užtikrinant geras darbo ir tobulėjimo sąlygas įvertinta tarptautiniu sertifikatu „Top Employer 2022 Lithuania“.
Grupės įmonės gamina energiją, ją tiekia, skirsto ir teikia visas paslaugas, reikalingas energetiškai sumaniam pasauliui. 


Kviečiame jį kurti drauge!
 



Įmonės tinklalapishttp://www.ignitisgrupe.lt