109
Vaistininkas Lietuvos kariuomenėje
Dr. Jono Basanavičiaus karo medicinos tarnyba
Vaistininkas Lietuvos kariuomenėje
Dr. Jono Basanavičiaus karo medicinos tarnyba
Vaistininkas Lietuvos kariuomenėje
Dr. Jono Basanavičiaus karo medicinos tarnyba

Vaistininkas Lietuvos kariuomenėje

Dr. Jono Basanavičiaus karo medicinos tarnyba

Darbo pobūdis

Planuoti reikalingas užsakyti medicinos prekes (vaistų, vakcinų, tvarsliavos, med. pagalbos priemonių, laboratorinių reagentų ir priemonių, odontologinių medžiagų ir priemonių, medicinos inventoriaus) kiekius pagal turimas pirkimo-pardavimo sutartis; priimti med.prekes iš tiekėjų, jas išdėstyti sandėlyje; vykdyti apskaitos ir išdavimo procedūras naudojantis specialia kompiuterine materialinių vertybių apskaitos programa; vykdyti medicinos prekių galiojimo terminų stebėseną.

Reikalavimai kandidatams

1. turėti aukštąjį universitetinį farmacinį išsilavinimą
2. galiojančią vaistininko praktikos licenciją
3. turėti ne mažesnę kaip 1 metų darbo patirtį medicininės logistikos/farmacinės veiklos srityje.

4. pagal sveikatos stovį tinkamas profesinei karo tarnybai;
5. atitikti teisės aktuose nustatytus reikalavimus, būtinus suteikiant teisę dirbti ar susipažinti su įslaptinta informacija, žymima slaptumo žyma „SLAPTAI“. Dokumentai dėl teisės dirbti ar susipažinti su įslaptinta informacija teikiami priėmimo į profesinę karo tarnybą metu;
6. kandidatas bus siunčiamas į Karininkų specialistų pagrindinio karinio parengimo kursą Lietuvos karo akademijoje (6 sav).

Darbo vieta

Darbo vieta – Ašmenos II–oji 25 a, Kaunas, Medicinos priemonių sandėlyje, kuriame saugojami medicinos prekes (vaistai, vakcinos, tvarsliava, med. pagalbos priemonės, laboratoriniai reagentai ir priemonės, odontologinės medžiagos ir priemonės, medicinos inventoriaus, prietaisai).

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 2145

Papildoma informacija: Apie 2145 Eur/mėn. (neatskaičius mokesčių, turint leitenanto laipsnį). Atlyginimas kyla tarnybos eigoje, kai suteikiamas aukštesnis karinis laipsnis.

Vietovė

    Kaunas, Kauno apskritis, Lietuva
    Ašmenos II–oji 25 A

Laikas

  • Visa darbo diena

Įgūdžiai

 MS Office Gebėjimas mokytis Greitai besimokantis atsakomybė

Kalbos

  •  Anglų
  •  Lietuvių
Kontaktinis asmuo
Vilija Abišalienė
+37069817913

Karo medicinos tarnyba šiandien – tai antrines asmens sveikatos priežiūros paslaugas teikiantys Karo medicinos centras Kaune ir Karių reabilitacijos centras Druskininkuose, šeši Pirminės karių sveikatos priežiūros centrai ir jų filialai Alytuje, Kaune, Klaipėdoje, Marijampolėje, Pabradėje, Panevėžyje, Radviliškyje, Rukloje, Šiauliuose, Tauragėje, Vilniuje bei Pajūrio mstl. (Šilalės r.) medicininės paramos vienetai, teikiantys medicininę paramą Sausumos, Karinių oro, Karinių jūrų pajėgų padaliniams.

Lietuvos karo medicinos tarnybos Karo medicinos mokymo centras – Baltijos šalių regiono karo medicinos mokymo lyderis, pelnęs aukštus įvertinimus iš gilias karo medicinos tradicijas turinčių šalių (Danijos, JAV ir kitų). Karo medikai užtikrina kariuomenės padalinių medicininę paramą ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų (tarptautinėse operacijose), padeda valstybės ir savivaldybių institucijoms ekstremalių situacijų atvejais.

Karo medicinos tarnyba dalyvauja NATO karo medikų komiteto (angl. Committee of the Chiefs of Military Medical Services in NATO - COMEDS) veikloje, yra Tarptautinio karo medicinos komiteto (angl. International Committee of Military Medicine - ICMM) narė.

Šiuo metu Dr. Jono Basanavičiaus karo medicinos tarnybai vadovauja plk. ltn. Raimundas Blavieščiūnas.