51
VYRESNIOJI (-YSIS) INŽINIERĖ (-IUS) PLANAVIMO SKYRIUJE
Ignitis Group
VYRESNIOJI (-YSIS) INŽINIERĖ (-IUS) PLANAVIMO SKYRIUJE
Ignitis Group
VYRESNIOJI (-YSIS) INŽINIERĖ (-IUS) PLANAVIMO SKYRIUJE
Ignitis Group

VYRESNIOJI (-YSIS) INŽINIERĖ (-IUS) PLANAVIMO SKYRIUJE

Ignitis Group

Ar norite tapti „Ignitis gamyba" dalimi?

Ieškome kolegės (-os), kuri (-is) prisijungtų prie Bendrovės Planavimo skyriaus komandos. Vertiname atvirumą, partnerystė yra mūsų stiprybės ženklas, o atsakomybė padeda būti nepralenkiama komanda. Jei visa tai Jums artima, kviečiame jungtis prie mūsų.

Jūsų pagrindinės užduotys bus:

  • Vykdyti padalinio balanse esančio ilgalaikio turto, atsargų, mažaverčio inventoriaus apskaitą.
  • Vykdyti padalinio balanse esančių sandėlių atsargų valdymą.
  • Vykdyti avarinių atsargų judėjimo kontrolę ir panaudotų atsargų atstatymo kontrolę.
  • Rengti daugiamečius, metinius, ketvirtinius techninės priežiūros planus.
  • Analizuoti techninės priežiūros rodiklius, teikti rekomendacijas kokybės gerinimui.
  • Tobulinti, peržiūrėti, esant poreikiui kurti naujus padalinio veiklos procesus.
  • Organizuoti/koordinuoti pasitarimus, parengti ir suderinti pasitarimų  protokolus ir sprendimus, kontroliuoti  priimtų sprendimų vykdymą.
  • Rengti gamybinės veiklos ataskaitas ir prezentacijas.
Tikimės, kad Jūs:
  • Turite turto, atsargų valdymo įgūdžių pagrindus;
  • Turite  sandėlių valdymo įgūdžių pagrindus;
  • Turite buhalterinės apskaitos pagrindus;
  • Turite procesų rengimo, atnaujinimo pagrindus.
  • Turite techninės priežiūros veiklos analizės, rodiklių nustatymo ir kontrolės pagrindus;
  • Turite dokumentų ruošimo, registravimo, tvarkymo, sisteminimo ir apskaitos, raštvedybos taisyklių ir kitų norminių teisės aktų, susijusių su dokumentų valdymo įgūdžius.
Prisijungti prie mūsų verta, nes:
  • Galėsite ne tik matyti, kaip gimsta inovacijos, bet ir pats (-i) imtis pokyčių, taip savo žiniomis ir patirtimi prisidėdamas (-a) prie šalies energetikos poreikį užtikrinančių projektų;
  • Kartu su profesionalia komanda imsitės unikalių, tik šiam sektoriui būdingų, projektų;
  • Dalyvausite vidinių ir išorinių mokymų programose, mokysiesi iš savo srities ekspertų;
  • Gausite motyvuojantį atlyginimą ir visas priemones geriems darbo rezultatams užtikrinti. 

Siekdami strateginių tikslų padidinti lyčių balansą „Ignitis grupėje", pareigų pavadinimus darbo skelbimuose nurodome pirmiausia moteriškos giminės galūne.

„Ignitis grupė" įvertinta tarptautiniu sertifikatu „Top Employer 2023 Lietuva", kuris yra skiriamas įmonėms už taikomus aukščiausius standartus žmogiškųjų išteklių valdymo srityje, užtikrinant geras darbo ir tobulėjimo sąlygas.

„Ignitis grupė" yra lygias galimybes užtikrinanti darbovietė, kurioje laukiami visi kandidatai, nediskriminuojant jų dėl rasės, religijos, lyties, seksualinės orientacijos ar lyties tapatybės, amžiaus, negalios ar dėl kitų su darbo vykdymu tiesiogiai nesusijusių požymių.



Apie mus:

„Ignitis grupė" – tarptautinė, viena didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse. Grupės įmonės gamina energiją, ją tiekia, skirsto ir teikia visas paslaugas, reikalingas energetiškai sumaniam pasauliui.

Viena iš jų, „Ignitis gamyba" –  bendrovė, valdanti ir vystanti strateginės svarbos elektros energijos gamybos pajėgumus Lietuvoje – Kruonio hidroakumuliacinę elektrinę, Kombinuoto ciklo bloką bei rezervinę elektrinę Elektrėnų komplekse, Kauno Algirdo Brazausko hidroelektrinę ir Vilniaus trečiąją termofikacinę elektrinę. Bendrovė padeda užtikrinti viso Baltijos ir Šiaurės šalių regiono energetikos sistemų patikimumą ir saugumą bei prisideda prie istorinio energetikos pokyčio – trijų Baltijos valstybių sinchronizacijos su kontinentinės Europos elektros tinklų sistema.

www.ignitisgamyba.lt

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1721 - 2582

Papildoma informacija: Konkretus darbo užmokestis siūlomas atsižvelgiant į darbo patirtį ir kompetenciją. Prie darbo užmokesčio gali būti mokama kintamoji atlygio dalis.

Vietovė

    Elektrėnai, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Elektrėnai

Laikas

  • Visa darbo diena
Kontaktinis asmuo
HR atstovas

Ignitis Group is a leading renewable energy company and the largest listed company in the Baltic region. The Group companies have a common goal of creating an energy smart world to make life easier, safer and more sustainable.

Ignitis Eesti, one of the Group companies, operating in the Estonia electricity market. Ignitis company operates in Lithuania, Latvia, Finland and Poland, where it contributes to green energy development.

Ignitis Group received an international Top Employer 2023 Lithuania certificate. The certificate is awarded to companies for excellent people practices as well as ensuring good conditions for work and growth.

Ignitis Group ensures equal opportunities. We welcome all applicants and do not discriminate against race, religion, gender, sexual orientation or gender identity, age, disability or other personal traits unrelated to work obligations.



Įmonės tinklalapishttp://www.ignitisgrupe.lt